Afyonkarahisar Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu’nun Sinanpaşa...

Afyonkarahisar Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nun Sinanpaşa Ziyareti

09 Mart 2024 - 09:10

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'nun Sinanpaşa ziyareti

Müftü İmamoğlu, Sinanpaşa ziyareti kapsamında İlçe Müftüsü Murat Kaya'yı sonra İlçe Müftüsü ile birlikte Sinanpaşa Kaymakamı Yaşar Artar'ı ziyaret etti. Daha sonra inşaatı devam eden Kırka Kasabası Erkek Yatılı Kur’an Kursunu, Akören Kasabası Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunu, Tınaztepe Kasabası Kur'an Kursunu, Ahmet Paşa Kasabası Hacı Mustafa Hikmet Yakan 4-6 Yaş Kur’an Kursunu, Kılıçarslan Kasabası 4-6 Yaş Kur’an Kursunu, Akören Kasabası Yatılı Kız Kur’an Kursunu, Akören Kasabası İmam Hatip Ortaokulunu ve Müdürü Selim Taş'ı ziyaret etti. Personel toplantısına katıldı ve Sinanpaşa Paşa Camii'nde öğle namazı öncesi vaaz etti.

Sinanpaşa Kaymakamı Yaşar Artar ve İlçe Müftüsü Murat Kaya ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'na teşekkür ettiler.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri