Agri’da Ağrı’da öğrenciler şenlikte Buluştu

Agri'da Ağrı'da öğrenciler şenlikte Buluştu

ağrı'da öğrenciler şenlikte buluştu

26 Ağustos 2022 - 09:15

Ağrı İl Müftülüğü yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrencilere yönelik etkinlikler düzenliyor.

Bu kapsamda Eleşkirt ilçe Müftülüğü Gençlik Merkezi Kapalı Spor Salonunda “Yaz Kur’an Kursları Şenliği” düzenledi.

Şenlikte Yaz Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler, kadim oyunlar oynayarak çeşitli yarışmalara katıldı.

Çocukların coşkusuna ortak olan Ağrı İl Müftü Vekili Kemal Arpacı, şöyle konuştu, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Kur’an’ın bereketiyle camilerimiz çocuklarımız ve gençlerimizle şenlendi. Evlatlarımız yaz kurslarında Kur'an'ı Kerim ve temel dini bilgiler başta olmak üzere milli ve manevi değerlerimizi seviyelerine uygun verilen eğitimlerle öğreniyorlar. Tabi bizim asıl gayemiz Allah ve Peygamber sevgisini evlatlarımızın gönüllerine yerleştirmek ve sadece yaz aylarında değilde yılın tüm aylarında yavrularımızı camilerde görmektir.”

Programda İl Müftü Yardımcısı Mustafa Solhan ve Eleşkirt İlçe Müftü Vekili Sait Yıldız hazır bulundu.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri