Agri’da Ağrı’da Mevlid-i Nebi Bilgi Yarışması’nda...

Agri'da Ağrı’da Mevlid-i Nebi Bilgi Yarışması’nda ödüller Sahiplerini Buldu

ağrı’da mevlid-i nebi bilgi yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

15 Temmuz 2021 - 09:15

AĞRI’DA MEVLİD-İ NEBİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ağrı İl Müftülüğü, 2021 Yılı Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’nda dereceye girenleri ödüllendirdi.

2021 Yılı Mevlid-i Nebi etkinlikleri çerçevesinde ülke genelinde düzenlenen Mevlid-i Nebi Bilgi Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, Ağrı İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildi.

Ağrı İl Müftülüğünde düzenlenen ödül töreninde konuşan İl Müftüsü Tandoğan Topçu, düzenlenen yarışmanın önemine vurgu yaparak şunları kaydetti: “Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından düzenlenen ve Peygamber Efendimizi gençlerimize sağlam kaynaklardan tanıtmayı hedefleyen Mevlidi Nebi yarışması, gençlerimizin O’nu örnek alarak hayatlarını devam ettirmeye teşvik etmektedir. Manevi değerlerimizi yanlış göstererek, kötüleyerek gençlerimizi bu değerlerden uzaklaştırmaya çalışanların arttığı bir dönem içerisindeyiz. Tüm bunların temelinde ise yanlış bilgi ve yanlışı örnek almak yatmaktadır. Özellikle böyle bir dönemde Efendimizin örnek kişiliği ve hayatını geçlere bu gibi teşvik edici çalışmalarla hatırlatarak, gençlerimizin kimlik ve örnek kişi arayışlarında doğruyu rehber edineceklerine inanıyorum. Doğru rehber gençlerimizin dolayısıyla da ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olacaktır.”

Konuşmaların ardından Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret