Agri’da Eylül Ayı Ilçe Müftüler Toplantısı

Agri'da Eylül Ayı Ilçe Müftüler Toplantısı

eylül ayı ilçe müftüler toplantısı

17 Eylül 2021 - 09:15

EYLÜL AYI İLÇE MÜFTÜLER TOPLANTISI

Eylül ayı İlçe Müftüleri aylık toplantısı Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

Taşlıçay İlçesinde düzenlenen toplantıya, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve ilgili şube müdürü katıldı.

Yapılan ilçe müftüleri toplantısında; 2021-2022 yılı eğitim öğretim dönemiyle açılan Kur’an kursları, hafızlık eğitimi, dijital ortamda sürdürülen vaaz ve irşat hizmetleri ve bu gibi sanal ortamda sürdürülen faaliyetlerin genel işleyişi görüşüldü. Hizmette verimliliği artırmak amacıyla Personel ve İdari Mali İşler, Hac ve Umre Bürosu ve Din Hizmetleri Birimi genel gündem konuları görüşülüp değerlendirildi. Sorun ve sıkıntıların da masaya yatırılarak görüşüldüğü toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduktan sonra toplantı sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...