Agri’da Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

fidanlar toprakla buluşturuldu

16 Ekim 2019 - 09:17

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Ağrı İl Müftülüğünce “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu.

Ağrı  İl Müftülüğü “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında “Fidan Dikim Programı” organize etti. Fidan dikme etkinliği yeni açılacak olan Ulu Cami bahçesinde İl Müftüsü Tandoğan Topçu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte Müftü Topçu şöyle konuştu “Peygamber Efendimiz (s.a.s.); 'Sizden herhangi biriniz, kıyamet kopuyor olsa dahi elindeki fidanı diksin.' buyuruyor. Bizler ağaca, yeşile ve çevreye önem veren dinin mensuplarıyız. Bu sebeple konuyla alakalı duyarlılık oluşturmak amacıyla, Diyanet İşleri Başkanlığımızca başlatılan fidan dikme etkinliğini gerçekleştirdik. Gayemiz çevremizi temiz ve yeşil tutmaktır.”

Etkinlik sonunda Topçu kendilerine destek olan Ağrı Valiliğine, Orman İşletme Müdürlüğüne, din görevlilerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret