Agri’da Görme Engelli öğrencilere Hediyeleri Takdim Edildi

Agri'da Görme Engelli öğrencilere Hediyeleri Takdim Edildi

görme engelli öğrencilere hediyeleri takdim edildi

29 Aralık 2018 - 09:10

GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİ TAKDİM EDİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının birlikte yürüttüğü Hediyem Kur’an Olsun projesi kapsamında görme engelli öğrencilere Ağrı  İl Müftülüğü tarafından dijital Kur’an-ı Kerim seti “Kalem El Basira” hediye edildi.

Görme engelli öğrencilere hediyelerini İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU makamında takdim etti.

Sevinçleri yüzlerinden okunan öğrenciler bu imkânları kendilerine sunan ve Kur’an nimetinden daha rahat ve kolay faydalanabilme imkanı veren başta Diyanet İşleri Başkanlığına, Türkiye Diyanet Vakfına ve İl Müftüsü TOPÇU’ya teşekkürlerini sunarak hayır duada bulundular.

TOPÇU görme engelli öğrencilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdikten sonra kendilerine “bu yola baş koydukları ve bu yolda tüm zahmetlere göğüs gerdikleri için öğrencilere teşekkür etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...