Agri’da Haziran Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı

Agri'da Haziran Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı

haziran ayı ilçe müftüleri toplantısı

11 Haziran 2020 - 09:15

HAZİRAN AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI

Haziran ayı İlçe Müftüleri aylık toplantısı İl Müftüsü Tandoğan Topçu başkanlığında Patnos İlçe Müftülüğünde gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, İl Müftü yardımcıları, İlçe Müftüleri ve ilgili Şube Müdürü katıldı.

Yapılan ilçe Müftüleri toplantısında; Korona virüs salgınının kontrole alınması sonrası normalleşme sürecine girilmesiyle personelin normal mesai saatlerine dönüşü, normalleşme sürecinde alınacak yeni tedbirler, merkezi ezan sistemi uygulamasında yapılan düzenleme, minarelerden okutulan; sala, tekbir ve dua uygulamasının sürdürülmesi görüşüldü. Hizmette verimliliği artırmak amacıyla Personel ve İdari Mali İşler, Hac ve Umre Bürosu ve Din Hizmetleri Birimi genel gündem konuları görüşülüp değerlendirildi. Sorun ve sıkıntıların da masaya yatırılarak görüşüldüğü toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduktan sonra toplantı sona erdi.

Toplantı sonrası Müftü Topçu, beraberindeki ilçe müftüleriyle birlikte yapımı devam eden Patnos Merkez Camii inşaatında incelemelerde bulunarak ziyareti tamamladı.

Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu
Kütahya'da şehit Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy Ebediyete Uğurlandı
Kütahya'da şehit Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy Ebediyete...