Agri’da Il Müftüsü Tandoğan Topçu Görme Engelli...

Agri'da Il Müftüsü Tandoğan Topçu Görme Engelli Vatandaşlarımızın Ailelerini Evlerinde Ziyaret Etti

il müftüsü tandoğan topçu görme engelli vatandaşlarımızın ailelerini evlerinde ziyaret etti

06 Aralık 2018 - 09:16

İL MÜFTÜSÜ TANDOĞAN TOPÇU GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN AİLELERİNİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, İl Engelli koordinatörü İl Vaizi Maşallah HAN 3 Aralık "Dünya Engelliler günü" münasebetiyle görme engelli vatandaşlarımızın ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.

İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU engellilerin ailelerini evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Yaşadıkları sıkıntı ve sorunlarını İl Müftüsü ile paylaştılar. Bu ziyaretten dolayı engelli aileleri çok memnun kaldıklarını dile getirerek İl Müftüsüne teşekkür ettiler.

İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU; Cenab-ı Allah bizleri imtihana tabi tuttuğunu, her insanın da imtihanının farklı olduğunu, buna karşı sabırlı olmamızı tavsiye ederek şunları ifade etti: ”Ben bir kulumu iki gözünü alarak imtihana tabi tuttuğumda, buna sabrederse, bunun karşılığında kendisine Cenneti veririm.” (Buhari, Merda,7) Dinimizde; engel uzuvlardaki el, ayak, göz, dil, kulak değildir, asıl engel ve özrü olanlar ise manevi olarak sizleri görmeyenlerdir, duyarsız olanlardır,dedi.                                                                                                                                          Görme engelli ailelere İl Müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri