Agri’da Lise öğrencilerinden Müftü Topçu’ya Ziyaret

Agri'da Lise öğrencilerinden Müftü Topçu’ya Ziyaret

lise öğrencilerinden müftü topçu’ya ziyaret

05 Ekim 2019 - 09:16

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN MÜFTÜ TOPÇU’YA ZİYARET

Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Okul Müdürü Burhan Adıgüzel ve Müdür Yardımcısı İbrahim Daştan ile birlikte 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Müftü Topçu, öğrenciler ve öğretmenlerini makamında ağırlayarak ikramlarda bulundu.  Ziyarette, öğrenciler Müftü Topçu’ya çiçek takdim ederek, Camiler ve Din görevlileri haftasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Öğrencilerle sohbet eden Müftü Topçu, “Dünyada keşif edilmiş birçok buluş Müslüman ilim otoriterleri tarafından ortaya konulmuştur. Bizlerde insanlığın önünü açacak dünya ve ahirette saadete ulaştıracak çalışmalar yapmalıyız. İslamın ilk emrinin oku olduğunu unutmamalı, eğitim ve öğrenimi hayatımızın her anına yaymalıyız. Bu çerçevede camiler ve din görevlilerinin de bizim dünya ve ahiret saadetimize daima pozitif katkı sağlayacağını hiçbir zaman unutmamamız gerekir. Zira din görevlileri kadar camilerinde eğitime katkılarını tarihten öğreniyoruz.” şeklinde konuştu.

Karşılıklı olarak yapılan güzel bir sohbetin sonunda Müftü Topçu, Öğretmen ve Öğrencilerin nezaketlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret