Agri’da Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş

Agri'da Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş

maaşını paylaş kardeşinle yakınlaş

08 Mayıs 2020 - 09:15

MAAŞINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ

Koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan ailelere destek olmak amacıyla ülke genelinde "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla sürdürülen Milli Dayanışma Kampanyası'na, Ağrı İl Müftülüğü ve İlçe müftülükleri bünyesinde hizmet veren din görevlileri de maaşlarını paylaşarak destek oldular.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı bağış kampanyasına destek vererek, tüm Diyanet teşkilatını "Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" çağrısıyla iyilik ve hayra öncülük etmeye davet etmişti. Ağrı İl Müftülüğü ve İlçe müftülüklerine bağlı din görevlileri de maaşlarını paylaşarak destek oldular.

Bağış kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu; “Ülkemiz ve tüm dünya malum hastalık sebebiyle zorlu günlerden geçmektedir. Salgın sebebiyle çalışamayan çok sayıda vatandaşımız yardıma ihtiyaç duymaktadır. “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan bu yardım kampanyasıyla, milli dayanışma konusunda ülkemiz bir kez daha örnek olmuştur. Yürütülen bu iyilik hareketine tüm diyanet camiası, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın “Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” çağrısı üzerine gönüllü olarak destek vermiştir. Sadece ilimiz genelindeki din görevlilerimizden şimdiye kadar 117.885₺ destek sağlandı. Kampanya devam ettiği sürece bizlerin desteği de devam edecektir. Din görevlilerimiz her zaman olduğu gibi yine iyilik ve hayra öncülük etmişlerdir. Kampanyaya destek veren ilimiz ve ülkemizde bulunan tüm din görevlilerine ve hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri