Agri’da Müftülük Heyetinden Bakım Evi Ve Engelli Birey Ziyareti

Agri'da Müftülük Heyetinden Bakım Evi Ve Engelli Birey Ziyareti

müftülük heyetinden bakım evi ve engelli birey ziyareti

13 Mart 2020 - 09:17

MÜFTÜLÜK HEYETİNDEN BAKIM EVİ VE ENGELLİ BİREY ZİYARETİ

        Türkiye Diyanet Vakfı 6. Uluslararası İyilik Haftası etkinlikleri kapsamında Ağrı İl Müftülüğü, Bakım Merkezilerine ve engellisi bulunan vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdi.

        Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, İl Müftü Yardımcısı Murat Sarı ve  İl Vaizi ve Engelli Koordinatörü Maşallah Han ile birlikte Özel Serhat Bakım Merkezi'ne ve engellisi bulunan vatandaşın evine ziyaret gerçekleştirdi.

        Zihinsel, ruhsal ve bedensel engellilerle beraber olup onlarla birebir ilgilenerek yardımcı olmaya çalışan Müftü Topçu şu şekilde konuştu “İyilik; bir başkasına karşılık beklemeden yapılan davranış, hal, lütuf, ikram ve yardımdır. İnsanlara bağışta bulunmak, yardım eli uzatmak, iyilikte bulunmak, iyiliksever olmak dinimizin en temel değerleri arasında yer almaktadır. Bu sebeple bizler gerek insan olmamız gerekse Müslüman olmamız dolayısıyla iyilik ve merhamet noktasında her zaman yarış içerisinde olmalı ve bunu temel eylemlerimiz haline getirmeliyiz. Özellikle bizlerin desteğine ihtiyaç duyan engelli kardeşlerimize şefkat ve merhametle yaklaşarak bağrımıza basmalı ve her fırsatta ziyaretlerde bulunarak yanlarında olmalıyız. Biz merhametli olacağız ki Allah’ta bizlere merhamet etsin.”

        Müftü Topçu, bakım evlerine ve tüm engelli birey ve ailelerine müftülük olarak manevi açıdan her türlü desteği sağlayacaklarını ve ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyerek engellilere verilen desteklerden dolayı başta devletimize olmak üzere bakım evi yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri