Agri’da Pandemide Milletimizin Hizmetine Koşan Din...

Agri'da Pandemide Milletimizin Hizmetine Koşan Din Görevlilerimiz, Bir Kez Daha örnek Olmuştur

pandemide milletimizin hizmetine koşan din görevlilerimiz, bir kez daha örnek olmuştur

02 Ocak 2021 - 09:15

PANDEMİDE MİLLETİMİZİN HİZMETİNE KOŞAN DİN GÖREVLİLERİMİZ, BİR KEZ DAHA ÖRNEK OLMUŞTUR

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, koronavirüsle mücadele kapsamında özverili çalışmaları sebebiyle müftülük personeline, başarı belgesi takdim etti.

Tüm dünyada etkili olan Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığı ülke genelinde tüm personeliyle sahada ve kurumsal olarak seferber olmuştu. Bu kapsamda Ağrı İl Müftülüğü personeli Valilik tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Müftülük personeline hitaben Ağrı Valisi Dr. Osman Varol imzasıyla gönderilen "Başarı Belgesi" takdim töreninde konuşan İl Müftüsü Topçu; "İnsanlığın maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek için her zaman fedakârca çalışan diyanet personeli, ülkemizin içinde bulunduğu zorlu pandemi sürecinde de tereddüt etmeden milletimizin hizmetine koşarak örnekliğini bir kez daha göstermiştir. Tüm müftülük çalışanlarına gösterdikleri yüksek performans ve hizmet anlayışlarından dolayı şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret