Agri’da üniversiteli öğrencilerden Il Müftüsüne Ziyaret

Agri'da üniversiteli öğrencilerden Il Müftüsüne Ziyaret

üniversiteli öğrencilerden il müftüsüne ziyaret

26 Ekim 2019 - 09:16

ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERDEN İL MÜFTÜSÜNE ZİYARET

Gençlik çalışmaları faaliyetleri kapsamında Ağrı Batıkent Camii’nde bir araya gelerek ilmi faaliyetler yürüten üniversiteli gençler Cami İmam Hatibi Mustafa Canşi ile birlikte İl Müftüsü Tandoğan Topçu’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Gençleri makamında ağırlayarak ikramlarda bulunan Müftü Topçu, Cami İmam Hatibinden yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldıktan sonra gençlerle sohbet ederek şu tavsiyelerde bulundu “ Gençlik, milletin istikbalidir. Milletin geleceği açısından en önemli kitledir. Zira Peygamberimiz İslam davasını yaymaya başladığında etrafında hep gençler vardı ve İslam sancağı hep gençlerin eliyle yol almıştır. Siz değerli gençlerde bu sorumluluğun bilincinde bir hayat sürdürmelisiniz. İlimle, irfanla, kültürle, hikmetle içinde yaşadığınız toplumu etkileyecek çabalar içerisinde olmalısınız. Bir tek insan, başarılarıyla bütün ülkesinin önüne geçebilir ve ülkesinin geleceğine yön verebilir. Bunun İçin hedeflerinizi belirlerken büyük düşünün. Çok çalışmalıyız ve bilgi bakımından donanımımızda eksiklik olmamalı.  Allah’ı ve ibadetlerimizi unutmamalı ve her faaliyetimizde dünya ile ahireti hep birlikte düşünmeliyiz”

Karşılıklı olarak yapılan güzel bir sohbetin sonunda Müftü Topçu, din görevlimize ve gençlere çalışmalarından ve ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek hepsine ayrı ayrı kitap hediye ederek teşekkürlerini iletti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri