Ağrı’da Vekaleten Kurban Organizasyonu Tanıtıldı

Ağrı'da Vekaleten Kurban Organizasyonu Tanıtıldı

ağrı'da vekaleten kurban organizasyonu tanıtıldı

29 Haziran 2022 - 09:15 - Güncelleme: 29 Haziran 2022 - 09:28

Ağrı İl Müftülüğü "Türkiye Diyanet Vakfı 2022 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantısı" düzenledi.

Bu kapsamda Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük merkez ve ilçelerde personelle toplantılar yaptı.

Personelle bir araya gelen İl Müftüsü Büyük şu ifadelerde bulundu, “Mesele sadece kurban değildir. Bu organizasyon insanlığın mutluluğuna, huzuruna katkı sağlamakta, muhtaç kardeşlerimizin umudu olmakta ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmektedir. Bu yardım hareketi vesilesiyle dünyanın birçok farklı noktasında muhtaç insanların sofrasına bir nebze de olsa katkı sunuyoruz. Bu insanların çoğunun seneden seneye et gördüğünü ve bunu da yemek yerine kurutup bir yıl boyunca çocuklarının yemeklerine kattığına da biliyoruz. Allah katında ihtiyaç sahiplerine karşı mahcup olmamak için bu organizasyonun merkezinde olan bizlerin sorumluluğu çok fazladır. Muhtaç insanların umutlu bekleyişlerine ışık olmak için gecelerimizi gündüzlerimize katarak çok çalışmalı davamıza ve hizmetimize sahip çıkmalıyız. Hizmetimizde samimi ve gayretli olursak hem dünyada hem ahirette huzurlu oluruz.”

İl Merkezi ve Doğubayazıt, Eleşkirt, Tutak, Taşlıçay, Diyadin, Hamur, Patnos ilçelerinde düzenlenen toplantıların ardından ‘Vekalet Yoluyla Kurban Tanıtım Programı’ sona erdi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri