Agri’da Vekaletle Kurban Organizasyonuna Destek Artarak Devam...

Agri'da Vekaletle Kurban Organizasyonuna Destek Artarak Devam Ediyor

vekaletle kurban organizasyonuna destek artarak devam ediyor

24 Temmuz 2020 - 09:15

VEKALETLE KURBAN ORGANİZASYONUNA DESTEK ARTARAK DEVAM EDİYOR

Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu.

Ağrı İl Müftüsü ve TDV Ağrı Şube Başkanı Tandoğan Topçu’yu ağırlayan Tenekeci, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi alarak, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulundu.

Kampanyanın büyük bir iyilik organizasyonu olduğunu belirten Tenekeci, emeği geçenlere teşekkür ederek kampanyaya katılımın yüksek olması temennisinde bulundu.

Yapılan bağışı Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İl Müftüsü Topçu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tenekeci’ye teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret