Ankara’da Il Müftümüz Dr. Yusuf Doğan Tusaş Genel Müdürü...

Ankara'da Il Müftümüz Dr. Yusuf Doğan Tusaş Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’ I Makamında Ziyaret Etti

il müftümüz dr. yusuf doğan tusaş genel müdürü prof. dr. temel kotil’ i makamında ziyaret etti

31 Mart 2021 - 09:20

İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN, Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Genel Müdürü Prof. Dr. Temel KOTİL’ i makamında ziyaret etti.

TUSAŞ Tesisleri ve Camii müştemilatıyla ilgili karşılıklı bilgi paylaşımının yapıldığı ve tesis çalışanlarına daha verimli din hizmeti sunabilmek için yapılması planlanan bir takım projeler üzerine karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Karşılıklı hediye takdimiyle ziyaret son buldu.

Ziyarete Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet MİNDER, İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU, Kahramankazan İlçe Müftüsü Durmuş Ali ÇAKIR ve İl Gençlik Hizmetleri Koordinatörü katıldı.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı