Yozgat’de Ilçe Müftüleri Toplantısı

Yozgat'de Ilçe Müftüleri Toplantısı

ilçe müftüleri toplantısı

31 Mart 2021 - 02:10

 

Akdağmadeni İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İl Müftümüz Salih SEZİK, İl Müftü Yardımcıları Mustafa Balcıoğlu, Mehmet Akif Karabulut, Aybaba Tuğba Uzuner ve on üç İlçe Müftüsü katıldı.

“AMAÇ VERİMLİLİK”

İl Müftümüz Salih SEZİK, Başkanlığında gerçekleşen toplantı, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla ile düzenlendi. Her ay düzenli olarak yapılan İlçe Müftüleri toplantısı Akdağmadeni İlçe Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleşti.

Yapılan toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2021 Yılı Ramazan Ayı Hizmetleri Talimatları, 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları, Kitap Oku-Yorum Projesi, Her bir din görevlisinin 10 gençle ilgilenmesi projesinin aksatılmadan devam edilmesi, Kur’an kurslarının denetimlerinin düzenli olarak yapılması ve Türkiye Diyanet Vakfı faaliyetleri görüşüldü.

İl Müftümüz Salih SEZİK, toplantının sonunda tayininin İzmir İl Müftülüğüne çıkması nedeniyle on üç ilçe müftüsüyle vedalaşarak, ben sizlere hakkımı helal ediyorum sizlerde bana haklarınızı helal edin dedi ve başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri