Ankara’da Il Müftümüz Sönmezoğlu Altındağ’da...

Ankara'da Il Müftümüz Sönmezoğlu Altındağ’da "hafızlık Icazet Merasimine" Katıldı

18 Kasım 2018 - 09:20

Ankara Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, Altındağ İlçemize bağlı Erkek Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için 17 Kasım Cumartesi günü Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde düzenlenen “Hafızlık İcazet Merasimine” katıldı.

Altındağ İlçe Müftülüğünün düzenlediği icazet merasimine katılarak dua eden İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu; “hafızlık eğitimlerini tamamlayan 36 öğrenciyi tebrik ederek, öğrencilerimizi ve anne-babalarını gönülden tebrik ediyorum, Altındağ Müftümüz Enver Türkmen başta olmak üzere emeği geçen bütün hocalarımıza teşekkür ediyor, bu imkânı bize veren devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kur'an-ı Kerim ziyafeti ile başlayan program, Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Daire Başkanı Abdurrahman AKKUŞ’un konuşması, hafız öğrencilerin Kuran-ı Kerim okuması, İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu’nun kapanış duası ve hafız öğrencilere hediye takdimi ile sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı