Ankara Il Müftümüz Dr.hasan çınar çamlıdere çamkoru Gençlik...

Ankara Il Müftümüz Dr.hasan çınar çamlıdere çamkoru Gençlik çadır Kampını Ziyaret Etti

ankara il müftümüz dr.hasan çınar çamlıdere çamkoru gençlik çadır kampını ziyaret etti

23 Ağustos 2022 - 09:20

"Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında Ankara il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün düzenlemiş olduğu Çamlıdere/Çamkoru Gençlik Çadır Kampına İl Müftümüz Dr.Hasan ÇINAR,İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU,Kahramankazan ilçe Müftüsü Durmuş Ali ÇAKIR,Kahramankazan İçören Kur'an Kursu yönetisi Hasan AVCI ve ekibi katıldılar.İl Müftümüz Dr Hasan ÇINAR gençlerle sohbet etti.Gençlere her daim yanlarında olduklarını amacımızın milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirmek olduğunu söyledi.Katılımlarından dolayı bütün hocalarımıza teşekkür ederiz.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.