Antalya’da ‘din Hizmetlerinde Verimlilik’ Semineri Ikinci...

Antalya'da ‘din Hizmetlerinde Verimlilik’ Semineri Ikinci Gününde De Devam Etti.

‘din hizmetlerinde verimlilik’ semineri ikinci gününde de devam etti.

16 Aralık 2023 - 09:25

‘Din hizmetlerinde Verimlilik’ Semineri ikinci gününde de devam etti.
Antalya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Antalya Şubesi tarafından Din görevlilerine yönelik düzenlenen “Din hizmetlerinde Verimlilik’ semineri, Kepez ve Döşemealtı ilçelerinin ardından bugün de Muratpaşa, Konyaaltı ve Aksu İlçelerinde görev yapan personele yönelik gerçekleştirildi.
Seminerlerde Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya, "İkamet, İmamet ve Hitabette Yapılan Yaygın Hatalar" ile "Kur'an-ı Kerim'i Okuma ve Öğretme Teknikleri" konularında Din görevlilerine önemli bilgiler verdi.
Seminere Muratpaşa İlçe Müftüsü İshak Göksel, Aksu İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ, İmam Hatipler, Müezzin Kayyımlar ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin