Antalya’da Il Müftü Yardımcıları şimşek, Demirel Ve Yazıcı...

Antalya'da Il Müftü Yardımcıları şimşek, Demirel Ve Yazıcı Için Veda Programı Düzenlendi.

il müftü yardımcıları şimşek, demirel ve yazıcı için veda programı düzenlendi.

25 Temmuz 2023 - 09:25

İl Müftü Yardımcıları Şimşek, Demirel ve Yazıcı İçin Veda Programı Düzenlendi.

İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Denizli İl Müftü Yardımcılığına tayin olan Osman Demirel, Konya İl Müftü Yardımcılığına tayin olan Mustafa Şimşek ve Konya Selçuklu İlçe Müftüsü olarak atanan Selim Yazıcı  için il müftülüğü toplantı salonunda kahvaltılı veda programı düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Müftü Yardımcıları, Merkez İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Vaizler, Murakıplar ve daire personeli katıldılar.

İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, programda yaptığı konuşmada;  “İl Müftü Yardımcılarımız  Mustafa Şimşek, Osman Demirel ve Selim Yazıcı’ya  veda programı için buraya toplanmış bulunuyoruz. Huzur dolu bir ortamda uyum içerisinde çalışıyoruz. Kıymetli mesai arkadaşlarımız, müftü yardımcılarımız görev yaptığı süre boyunca idareye yardımcı olmuş, mevzuata hakim, her konuda çözüm önerileri bulan, yetenekli ve kabiliyetli arkadaşımızdır. Aramızdan ayrılmalarına üzülüyoruz. Kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

İl Müftü Yardımcıları Şimşek, Demirel ve Yazıcı da ayrı ayrı yapmış oldukları veda konuşmalarında huzurlu bir ortamda uzun süre il müftülüğünde görev yaptıklarını ifade ederek helallik istediler.

Program, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın Osman Demirel, Mustafa Şimşek ve Selim Yazıcı’ya plaket vermesinin ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi