Antalya’da Il Müftümüz Eğitime Destek Platformu Mayıs Ayı...

Antalya'da Il Müftümüz Eğitime Destek Platformu Mayıs Ayı Toplantısı Katıldı.

il müftümüz eğitime destek platformu mayıs ayı toplantısı katıldı.

02 Haziran 2021 - 09:25

İl Müftümüz Eğitime Destek Platformu Mayıs Ayı Toplantısı katıldı.

Antalya Eğitime Destek Platformu Mayıs ayı toplantısı çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıya Antalya Valisi Ersin YAZICI, İlim Yayma Vakfı Başkanı Necmettin Bilal ERDOĞAN, İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ER, İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz GÜRHAN, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah ÇALIŞKAN, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hüseyin KURTAY, İl Müftü Yardımcıları Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Şeyda Emine YILMAZ, 19 ilçenin Milli Eğitim Müdürleri, Müftüleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, Antalya EDP Başkanı Osman ARTAN, Antalya Platformu ile ADAP Platformu Üyeleri, İlçe Eğitime Destek Platformu Üyeleri ve Proje İmam Hatip Okulu Müdürleri katıldılar.

Toplantı Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıda söz alan İl Müftümüz  Nazif Fethi YALÇINKAYA, İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirme yaparak 4-6 yaş Kur’an Kursları, Hafızlık Kur’an Kursları ile gençlik faaliyetleri hakkında istatistiki bilgiler verdi.

Toplantı, İlim Yayma Vakfı Başkanı Necmettin Bilal ERDOĞAN ve Antalya Valisi Ersin YAZICI tarafından yapılan konuşmanın akabinde dilek ve temennilerin dile getirilmesi ile sona erdi.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu