Antalya’da Imaret Camii Hayır çarşısı Dualarla Açıldı.

Antalya'da Imaret Camii Hayır çarşısı Dualarla Açıldı.

imaret camii hayır çarşısı dualarla açıldı.

17 Nisan 2021 - 09:25

İmaret Camii Hayır Çarşısı dualarla açıldı.

Muratpaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giyim ve temizlik malzemeleri yardımının yapılacağı İmaret Camii altında oluşturulan “Hayır Çarşısı ” İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA’nın yaptığı duanın akabinde açıldı.

 

Açılış programına İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, İl Müftü yardımcıları Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Muratpaşa İlçe Müftüsü ve TDV Muratpaşa Şubesi Başkanı Kuddusi UYSAL ile hayır çarşısı koordinatör görevlileri Halil İbrahim UĞUR, Abdulkadir AKTÜRK, Ülkü AKMEŞE, Hatice AYYILDIZ ve Önder ÖRGÜL katıldılar.

 

Açılışta konuşma yapan İl Müftümüz YALÇINKAYA, “Açılışı yapılan hayır çarşısının oluşturulmasında, emeği geçen başta İlçe Müftümüz olmak üzere din görevlilerine ve hayırsever iş adamlarına teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarınızı kabul eylesin.” Dedi

 

Hayırsever vatandaşlar tarafından gıda, giyim ve temizlik  malzemeleri gibi bağışlarla oluşturulan hayır çarşısından faydalanmak için ihtiyaç sahibi vatandaşlar Muratpaşa İlçe Müftülüğüne başvuruları yapacaklar.

Başvurunun ardından ilçe müftülüğünce gerekli işlemler yapıldıktan sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlar açılışı yapılan çarşıdan ihtiyaçlarını karşılayabilecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...