Aydın’da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında Yeni Eğitim...

Aydın'da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında Yeni Eğitim öğretim Dönemi Başladı

aydın'da 4-6 yaş grubu kur’an kurslarında yeni eğitim öğretim dönemi başladı

11 Eylül 2023 - 18:00

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 11 Eylül 2023 itibarıyla başladı.

4 – 6 yaş Kur’an kurslarında çocuklara, Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı müfredat çerçevesinde, Kur’an-ı Kerim harfleri ve temel dini bilgiler öğretilecek ve değerler eğitimi yanında diğer eğitim ve beceriler verilecek.

Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile İl Müftüsü Hasan Güneş ve Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, Emir Sultan 4-6 Yaş Kur’an kursunda eğitime başlayan miniklerin ilk ders heyecanına ortak oldu.

4-6 yaş Kur’an kurslarına halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini ifade eden İl Müftüsü Güneş, çocuklarımızı Kur’an’ın rahmet iklimiyle buluşturmak, Peygamberimizin örnek hayatıyla tanıştırmak ve İslam’ın güzel ahlakıyla yetiştirerek geleceğe hazırlamak, onlar için yapabileceğimiz en büyük iyilik ve onlara bırakabileceğimiz en büyük zenginliktir” diye konuştu.

İl Müftüsü Güneş, “Kur’an kurslarının eğitim öğretim döneminin hayırlara vesile olmasını dileyerek öğretici ve öğrencilere başarılar diledi.’’


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin