Aydın’da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

aydın’da ilk hac kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı

19 Temmuz 2019 - 18:02

Aydın'dan hareket eden 290 kişilik ilk kafile, 18 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 20.00'da Merkez Bey Camii’nde düzenlenen törenle sevenlerinin gözyaşları içerisinde kutsal topraklara  uğurlandı.

Programa Aydın Valisi Yavuz Selim KÖŞGER, İlimiz Müftüsü Ercan AKSU, Hac ve Umre Hizmetlerinden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Mehmet ASLAN ve görevli din görevlileri ile hacı adaylarının yakınları katıldı.

Kutsal topraklara gitmenin sevincini yaşayan 290 hacı adayı bir taraftan farz olan ibadeti yerine getirmenin sevincini yaşarken diğer taraftan sevdiklerinden ayrılmanın hüznünü yaşadılar.

İlimiz Müftüsü Ercan AKSU'nun yaptığı konuşmanın ardından İl Müftü Yardımcısı Mehmet ASLAN tarafından yapılan dua ile hacı adaylarımız kutsal topraklara uğurlandı. Uğurlama merasimi sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret