Balikesir’da Gençlerimizin Yozlaşmasına, Dimağlarının...

Balikesir'da Gençlerimizin Yozlaşmasına, Dimağlarının Zehirlenmesine Karşı Duralım

gençlerimizin yozlaşmasına, dimağlarının zehirlenmesine karşı duralım

14 Şubat 2021 - 09:40

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlak ve fazilette öncü ve önder, kişilik ve vicdanlı bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla İl geneli gençlik koordinatörleri, İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN'ın  başkanlığında toplandı.

Gerçekleştirilen toplantıya, İl/İlçe kadın/erkek gençlik koordinatörleri katıldılar.

Diyanet İşleri Başkanlığının gençlik ve gençlik sorunları üzerine yapmış olduğu çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıda,  İlimiz merkez ve İlçelerinde gençlik çalışmalarına ivme kazandırılması, gençlik sorunları ayrıca yıllık çalışma programlarının planlaması gibi konular ele alındı.

Toplantıda konuşan İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; "Gençlik, bir ülkenin hazinesi, gelecekteki gücüdür. Gençlerimizin yozlaşmasına, dimağlarının  zehirlenmesine  hep birlikte karşı duralım. Milletimizin millî ve manevi değerlerini, güzel hasletlerini gençliğimizin en büyük sermayesi yapalım. Gençlerimizin bir elinde dünya bir elinde ahiret olsun. Bir elinde Kur'an, bir elinde bilgisayar olsun. Gençlerimizi kötü arkadaşlardan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için onlarla paylaşacağımız zamanlarımız olsun. Gençlik konusunda hayırlı çalışmalarınızı bekliyorum. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun.  " dedi.

Gençlik için yapılması gerekenler hakkında fikir alış verişinin yapıldığı  toplantıda İl Müftümüz, İlimizdeki gençlik çalışmalarının örneklik teşkil ettiğini vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...