Balikesir’da Il Müftülüğümüz Ve Aile Ve Dini Rehberlik...

Balikesir'da Il Müftülüğümüz Ve Aile Ve Dini Rehberlik Büromuz Tarafından “ailenin Korunması Ve Aile Içi şiddetin önlenmesinde Toplumsal Farkındalığın Sağlanması” Konulu Panel Düzenlendi.

il müftülüğümüz ve aile ve dini rehberlik büromuz tarafından “ailenin korunması ve aile içi şiddetin önlenmesinde toplumsal farkındalığın sağlanması” konulu panel düzenlendi.

29 Kasım 2022 - 09:40

İl Müftülüğümüz ve Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından “Ailenin Korunması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesinde Toplumsal Farkındalığın Sağlanması” konulu panel düzenlendi.

Balıkesir İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen ve Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Esma Sayın’ın moderatörlüğünde gerçekleşen panele Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Dr. Bilal Doğan, Denizli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar ve Gönen Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Psikolog Güzin Akbaba konuşmacı olarak katıldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri