Balikesir’da Valimizi Müftülüğümüzde Ağırladık

Balikesir'da Valimizi Müftülüğümüzde Ağırladık

valimizi müftülüğümüzde ağırladık

09 Ekim 2020 - 09:40

Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK, kurum ziyaretleri kapsamında İl Müftülüğüne ziyarette bulunarak yapılan hizmet ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Müftülük girişinde İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN ve Müftü Yardımcıları tarafından karşılanan Sayın Valimiz, İl Müftümüz ile kısa bir sohbetin ardından İl Müftü Yardımcıları ile Şube Müdürlerimizin de hazır bulunduğu salonda İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN’ dan İl Müftülüğünün hizmetleri ve yürütülen faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Vali ŞILDAK, din hizmetlerinin yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek başarılar diledi.

Nezaketlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Sayın Valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret