Bartın’da Engelli Vatandaşlarımıza Yönelik Iftar Programı...

Bartın'da Engelli Vatandaşlarımıza Yönelik Iftar Programı Düzenlendi

14 Nisan 2022 - 12:25

Bartın Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünce manevi rehberlik hizmeti verilen çeşitli gruplardaki engelli vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen iftar programına Bartın Valisi Sinan Güner, İl Müftüsü Abdülcelil Çakar, İl Müftü Yardımcıları Hulusi Güner ve Hatice Hasçiçek, Bartın Sakatlar Derneği Başkanı Ferit Kurulan, Bartın Otizm Derneği Başkanı Berna Şengün, Engelli Koordinatörlerimiz ve engelli vatandaşlarımız katıldılar.

Hendekyanı Kur’an Kursunda düzenlenen program Kurs Yöneticisi Kemal Çalış’ın Kur’an tilavetiyle başladı.

Bartın Valisi Sinan Güner ve İl Müftüsü Abdülcelil Çakar tarafından yapılan konuşmalar Engelli Koordinatörü Emine Kökoğlu Özdoğan tarafından işaret diline çevrildi.

Program sonunda Hendekyanı Kur’an Kursu kursiyerlerimiz Vali Sinan Güner tarafından ziyaret edildi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri