Bartin Müftülüğü bartın’da 4-6 yaş kur’an kursları çocuk...

Bartin Müftülüğü bartın'da 4-6 yaş kur'an kursları çocuk şenliği düzenlendi

Bartın'da 4-6 Yaş Kur'an Kursları çocuk şenliği Düzenlendi

17 Mayıs 2018 - 17:37

Bartın'da 4-6 Yaş Kur'an Kursları Çocuk Şenliği Düzenlendi

Müftülüğümüz tarafından 4-6 yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören 151 öğrencinin moral motivasyonunu artırmak ve öğrenci, veli ile öğretici arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla "Çocuk Şenliği" düzenlendi.

Gazhane Kültür Parkında 14 Mayıs Pazartesi günü düzenlenen etkinlikte Bartın Valisi Nusret DİRİM, Bartın İl Müftü Vekili İhsan YAZICIOL, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR ile Bartın İl Müftülüğü Şube Müdürü Mahmut SEMİZ hazır bulundu.

Bu yıl ilki düzenlenen etkinlikte stantlar kurularak, çocukların bir yıl boyunca yaptıkları resimler ve diğer çalışmalar sergilendi. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan standa yönlendirilen öğrencilere diş sağlığı konusunda bilgiler verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı çocuk ilahilerinin seslendirildiği programda kurulan şişme oyun parkları, dondurma ikramı, palyaço eşliğinde yüz boyama etkinlikleri ile öğrencilerin gönüllerince eğlenmesi sağlandı.

Geleneksel hale getirilmesi planlanan "Çocuk Şenliği" programı katılımcılara sunulan ikramlar ile sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.