Başhan Tarımsal ürünler Yönetim Kurulu Başkanı Memiş, Tdv...

Başhan Tarımsal ürünler Yönetim Kurulu Başkanı Memiş, Tdv Mersin şubesi Aracılığıyla 50 Adet Iyilik Konutu Ve 21 Kurban Bağışında Bulundu

başhan tarımsal ürünler yönetim kurulu başkanı memiş, tdv mersin şubesi aracılığıyla 50 adet iyilik konutu ve 21 kurban bağışında bulundu

24 Temmuz 2020 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi ve İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük, BAŞHAN Tarımsal Ürünler Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Hüsamettin Memiş’i ziyaret ettiler. 

Ziyarette, BAŞHAN Tarımsal Ürünler Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Hüsamettin Memiş, Türkiye Diyanet Vakfına vekâlet yoluyla yurtdışı 21 adet kurban bağışı desteğinde bulundu, ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye’deki başta yetim ve engelli aileler olmak üzere savaş mağduru ailelerin bir nebze de olsa yaşam standartlarını iyi hale getirmeyi amaçlayan “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında da Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlib Hızri bölgesinde İl Müftülüğümüz adına oluşturulacak 100 konutluk mahalle için 50 adet konut bağışında bulundu.

İl Müftüsü Dr. Kondi, BAŞHAN Tarımsal Ürünler tarafından yapılan yardımlara vurgu yaparak: "Diyanet İşleri Başkanlığımızın sadece bu gün değil, bu güne kadar yapmış olduğu bütün organizasyonlarında görev alan, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mersinimizde yetim, fakir ve yoksullara yardım kolileri hazırlayarak Türkiye Diyanet Vakfı kanalıyla dağıtan, gerek yurt içi gerekse yurtdışı yardım organizasyonlarında desteklerini esirgemeyen, geçtiğimiz yıl Suriye’ye 5 tır, Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrası bölgeye 1 tır insani yardım malzemesi yardımı yapan hayırsever iş insanı Hüsamettin Memiş’e teşekkür ediyorum. İl çapında başlatmış olduğumuz iyilik evi kampanyamız tüm ilçelerimizde devam etmektedir. Hayırseverlerimizin her zaman olduğu gibi bu kampanyamıza da destek vereceklerine inancımız tamdır” dedi.

Ziyaretin sonunda İl Müftüsü Dr. Kondi, hayırsever iş insanı Hüsamettin Memiş’e bağış makbuzunu takdim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri