Başkan Erbaş Yıllar önce uyarmış. Avrupada kirli ittifak!

09 Mayıs 2018 - 23:16

Bir barış ve esenlik çağrısı olarak gönderilen İslam’a, Müslümanlara ve kutsal saydığımız değerlere yönelik planlı, küresel bir nefret ve düşmanlık söyleminin yeniden alevlenmeye başladığı günleri yaşıyoruz. İslamofobia, vekâlet savaşları yoluyla akıtılan kardeş kanı, yoksulluk, mültecilerin yaşadıkları problemler, Filistin sorununun çözümsüzlüğe mahkum edilmesi, coğrafyamızda etkin olmaya çalışan bir takım terör örgütlerinin küresel güçler tarafından finanse edilmeleri, dış güçlerce desteklenen darbeler ve iç çatışmalar bir bütün olarak değerlendirildiğinde oynanan büyük oyun görülebilecektir.

Hep İsrail kazanıyor

Hristiyan batının kirli oyunları neticesinde kaybedenler; petrol başta olmak üzere yeraltı ve yerüstü kaynakları sömürülenler, çocukları eğitim imkânlarından mahrum edilenler, savaşın soğukluğunda yaşamak zorunda kalanlar hep Müslümanlar olmuştur. Bu kirli oyunların en büyük kazananı elbette İsraildir. Birinci dünya savaşı neticesinde Filistin’e yönelik Yahudi göçü İngilizlerin himayesinde başlatılmış, ikinci dünya savaşı neticesinde ise bölgeye kanlı bir hançer gibi saplanan İsrail devleti batılı devletlerin himayesinde kurulmuştur. Gelinen süreçte Siyonist Yahudilerin Hristiyan batı ülkelerinin desteği ile büyük İsrail hedefine hızla ilerlediklerini görüyoruz.

En son geçtiğimiz yıl aralık ayında ABD başkanı Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesi İslam dünyasında ve vicdan sahibi dünya kamuoyu nezdinde infiale sebep olmuştu. Akabinde Türkiye’nin öncülüğünde İslam Konferansı örgütü bir araya gelerek Doğu Kudüs’ü Filistin’in başkenti ilan etmişti. Verdiğimiz örnekler Hristiyan Siyonistlerin Yahudi Siyonistlere verdikleri destek ve işbirliğinin ispatıdır. Konunun bütün boyutlarıyla ele alınması ise bu haberin kapsamını da aşacak niteliktedir.

Dinler Tarihi Uzmanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ ilim dünyasının dikkatlerini yıllar önce konuya çekmişti

Atandığı günden bu yana Diyanet İşleri Başkanlığı’nı ve her alanda din hizmetini küresel bir vizyon ile geliştirme gayretinde olan, Dinler tarihi uzmanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın 2003 yılında Ekev Akademi Dergisinde yayınlanan “İncil’de Yahudi İmajı”  isimli makalesinde küresel barışı dinamitleyen bu çirkin ittifakın temelsizliğini bilimsel olarak ispat ettiği ortaya çıktı.

Bir ilim adamı ciddiyeti ile oynanan oyunu deşifre eden ERBAŞ makalesinde;
Yahudilerin Vasıfları

Yahudilerin Fesat ve Nifak Çıkarmaları

Yahudi Din Adamlarının Dünyaya Düşkünlükleri

Yahudilerin Anlayışsızlıkları ve Yalancılıkları

Yahudilerin Riyakarlıkları ve Kendi Şeriatiarına Uymamaları

Yahudilerin Üstün Irk ve Seçilmiş Millet Oldukları iddiaları

Yahudilerin iftira, Zulüm ve Öldürme Tutkuları

Peygamberleri Öldürmeleri

Hz. İsa'yı Deli ve Cinlenmiş Olmakla itham Etmeleri

Hz. İsa'nın Mucizelerine İnanmamakta Direnmeleri

Hz. İsa'nın ve İlk Hıristiyanların Yahudilerden Çektikleri

Hz. İsa'yı Ele Vermeleri, Yakalamak ve Öldürmek İstemeleri

Hz. İsa'yı Haç'a Germeleri

Petrus ve Yuhanna'yı Tehdit Etmeleri

Stefan'ı Taşlayarak Öldürmeleri

Pavlus'a Tuzak Kurmaları ve işkence Etmeleri

Romalıların Hıristiyanları Öldürmelerine Yahudilerin Sevinmeleri Başlıkları altında akademik olarak ortaya koymuştu.

Makaleyi Okumak İçin TIKLAYINIZ>>>

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..