Batman’da 2022 Yılı Yaz Kuran Kursları Açılış Programı...

Batman’da 2022 Yılı Yaz Kuran Kursları Açılış Programı Düzenlendi.

batman’da 2022 yılı yaz kuran kursları açılış programı düzenlendi.

28 Haziran 2022 - 10:15

Batman’da 2022 yılı Yaz Kuran Kursları açılış programı düzenlendi.

Batman İl Müftülüğü 2022 yılı Yaz Kuran Kursları açılış programı Diyanet İşleri Başkanlığının Manisa’da gerçekleştirdiği açılış programıyla eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.
Batman Müftülüğü Konferans Salonu'nda yapılan açılış programına, İl Müftümüz Nihat KÖK, veliler, öğrenciler ve öğreticiler katıldı.
İl Müftümüz Nihat KÖK: "Her yıl yaz aylarında evlalarımızın bir taraftan Kur'an-ı Kerim öğrenmesi, diğer taraftan da dini ve ahlaki bilgilerle donanması için, yaz Kuran kursları gerçekleştiriyoruz, bu vesileyle Camilerimizde ve Kuran kurslarımızın tamamında yaz kursları düzenliyoruz. Ailelere çocuklarını bizlere gönderdikleri ve emanet ettikleri için teşekkür ediyorum ve tüm yavrularımızı camilerimize bekliyoruz .” ifadelerini kullandı.
Açılış programında öğrenciler kısa sureler ve ilahiler okudu.Program sonunda öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor