Batman Il Müftümüz Turgut Erhan Müftü Yardımcılarıyla...

Batman Il Müftümüz Turgut Erhan Müftü Yardımcılarıyla Birlikte Batman Merkezde Inşaatı Devam Eden Kültür Camii Ve Kur’an Kursu Inşaatını Gezdi.

batman il müftümüz turgut erhan müftü yardımcılarıyla birlikte batman merkezde inşaatı devam eden kültür camii ve kur’an kursu inşaatını gezdi.

10 Ekim 2020 - 10:15

Batman İl Müftümüz Turgut Erhan Müftü yardımcılarıyla birlikte Batman Merkezde inşaatı devam eden Kültür Camii ve Kur’an Kursu inşaatını gezdi.

Kültür Cami ve Kur’an Kursu İnşaat çevresinde ve içerisinde incelemelerde bulunan İl Müftümüz, inşaatın durumu hakkında bilgi aldı.

Milletimizin dini vecibelerini yerine getirmesinde önemli bir yeri olan camilerimizin halkımızın rahat ve huzur içinde ibadetlerini yapabilecekleri bir şekilde olması gerektiğini belirten İl Müftümüz Erhan, Camii ve Kur’an Kursu yapımına vesile olanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri