Bayburt’ta Aziz şehidimiz Rahmetle Yâd Edildi

Bayburt'ta Aziz şehidimiz Rahmetle Yâd Edildi

aziz şehidimiz rahmetle yâd edildi

17 Nisan 2019 - 10:26

İl Müftülüğümüzün "Huzura Manevi Destek" temasıyla "Şehidim Emanetlerinle Huzur'dayız." Projesi kapsamında, Demirözü İlçesi Elmalı Köyünde metfun Aziz Şehidimiz Osman Aydoğdu rahmetle yâd edildi.

16 Nisan 1998 yılında Tunceli Nazımiye İlçesinde vatani görevini yaparken şehadet şerbetini içen Şehidimiz Osman Aydoğdu'nun Aziz hatırasına düzenlenen programa: Şehidin Ailesi, Garnizon Komutanı Albay Davut Balibaşa, İl Müftüsü Hasan Başoğlu ve eşi Zehra Başoğlu Hanımefendi, Emniyet Müdürü Sezai Er, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Haluk Akkoyunlu ve eşi Zübeyde Akkoyunlu Hanımefendi, ŞAGDER Başkanı Selami Köksal, İl Müftülüğü Şube Müdürleri, Kemal Çelebi, Nihani Yemenoğlu, Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörü Halime Aydoğan, Din Gönüllüleri ve Elmalı Köyü Halkı İştirak Etti.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif ile başlayan program İl Müftümüz Hasan Başoğlu’nun şehitlik konulu sohbeti ile devam etti.

Programda konuşan İl Müftüsü Hasan Başoğlu: " Şehitlerimizi böyle güzel etkinliklerle anmanın yanında gerçek vefanın onların canlarını vererek emanet ettikleri bu cennet vatanımızda birlik ve beraberlik içinde yaşamak ve her tülü tefrikadan uzak durmaktır. Herkesin kendi görevini en iyi ve verimli şekilde yapması ve her türlü fitneden uzak durarak, vatan ve millet için faydalı işler üretmesi şehitlerimize gösterilecek en güzel vefadır.” dedi.

Elmalı Köyünde Düzenlenen program, İl Müftüsü Hasan Başoğlu’nun yaptığı Duanın akabinde Köy Muhtarının yemek ikramı ile sona erdi

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...