Bitlis’te "dini Bilgiler Yarışması" Heyecanı

Bitlis'te "dini Bilgiler Yarışması" Heyecanı

bitlis'te "dini bilgiler yarışması" heyecanı

04 Ağustos 2023 - 10:55

📌 2023 Yılı Yaz Kur'an Kursları Uygulama Esasları çerçevesinde Bitlis Merkez Hacı Hikmet Kiler Camiinde Yaz Kur'an Kurslarına devam eden kız ve erkek öğrencilerimiz arasında 7-12 Yaş arası (1.kategori) ve 13-22 Yaş arası (2.kategori) olarak Bitlis İl Müftülüğümüz tarafından "Dini Bilgiler Yarışması" düzenlendi.

📌 İl Müftü Yardımcımız Gülnihal Bora başkanlığında Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Bayram Aydın, Şef Ahmet Sever, Din Hizmetleri Uzmanı Ahmet Andıç ve Vaize Aynur Uğurlu Güven hocalarımızdan oluşan komisyon gözetiminde yapılan yarışmaya katılan öğrencilerimize Hikmet Kiler Vakfı tarafından ikramda bulunuldu.

📌 Yüksek katılım sağlanan yarışmada dereceye giren öğrencilerimize Hikmet Kiler Vakfı tarafından verilecek ödüller, 10 Ağustos Perşembe Günü yapılacak olan Yaz Kur’an Kursları kapanış programında İl Kültür Müdürlüğü Konferans salonunda İl Müftümüz Feysal Geylani tarafından takdim edilecektir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...