Bitlis’de Tatvan Jandarma özel Harekat (jöh) Taburu Dualarla...

Bitlis'de Tatvan Jandarma özel Harekat (jöh) Taburu Dualarla Göreve Uğurlandı

tatvan jandarma özel harekat (jöh) taburu dualarla göreve uğurlandı

28 Eylül 2023 - 10:55

İl Müftümüz Mehmet Feysal Geylani, Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu'nun da katıldığı Tatvan Jandarma Özel Harekat (JÖH) Taburu'nun Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Suriye'de yürütülmekte olan operasyona katılmak üzere gerçekleştirilen uğurlama törenine iştirak ettiler.

Törende konuşan Vali Karaömeroğlu: "Bugün Suriye'ye gönderilen bu evlatlarımız, her biri bir gül bahçesine girercesine şehadeti göze alarak ulusal güvenliğimize katkıda bulunmak ve terörle mücadeleye destek vermek amacıyla harekete geçmektedirler." dedi.

Konuşmaların ardından Komando Andını okuyan Kahraman Jandarmalarımız, uğurlamaya gelen aileleriyle vedalaşarak İl Müftümüzün Sn.Geylani'nin yaptığı dualar eşliğinde Suriye’ye uğurlandı.

Tatvan JÖH’de düzenlenen törene Van J. Asyş. Kor. K. Tümg. Aykut Tanrıverdi, Cumhuriyet Başsavcısı V. Alper Özdemir, Tatvan Kaymakamı Remzi Demir, İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Eyüp Subaşı, diğer protokol üyeleri ve askerlerimizin aileleri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...