Bolu’da Isra Camii Açılışa Hazırlanıyor

Bolu'da Isra Camii Açılışa Hazırlanıyor

isra camii açılışa hazırlanıyor

16 Kasım 2023 - 11:05

İSRA CAMİİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR..

Mudurnu İlçesi Aşağı Ova Çevreli köyü mücavirinde yer alan devre mülk evlerin bulunduğu yerde yapılan camiİ iç ve dış dizaynı ile ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, inşaatı bitirilen ve hizmete açılışa hazır hale getirilen camiyi ziyaret ederek yetkililerle görüştü.

Ziyarette İl Müftü Yardımcıları Fadime Arslan, Mustafa Can, Mudurnu İlçe Müftüsü Mustafa Yeşilorman yer aldı.

Müftü Demirtaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Tabiatın bu güzel mekanında, en güzel yere kondurulmuş, içi ile dışı ile, çevre donanımı ile gerçekten bir mabed ve ibadet yeri olmuş.

Kadın, erkek, engelli, çocuk her kesime hizmet verecek bir tasarımla bina, inşa ve imar edilmiş bir cami olmuş. Hat yazıları, ahşap bölümler gayet başarılı. Buraya dinlenmek için gelen kardeşlerimiz manevi anlamda da bir huzura ulaşacaktır. Müessese sahibi yetkili kardeşlerimi kutluyorum" dedi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.