Bolu’da "aileyi Ayakta Tutan Değerler" Konferansı...

Bolu'da "aileyi Ayakta Tutan Değerler" Konferansı Yapıldı

"aileyi ayakta tutan değerler" konferansı yapıldı

21 Aralık 2023 - 11:05

Değerler, ailede yaşanır. Allah Teâlâ insanı merhamet teknesi olan ana rahimlerinde sevgi ile yoğurmuştur .

"AİLEYİ AYAKTA TUTAN DEĞERLER" KONFERANSI YAPILDI.

DİB Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığı tarafından planlanan ve ilimizde uygulanacak olan "Değerleriyle Güçlü Ailem" projesi için ilk konferans programı ilimizde planlandı.

"Aileyi Ayakta Tutan Değerler" konulu konferans, 19 Aralık Salı günü saat 14:00'te il müftülüğü konferans salonunda gerçekleşti.

İl Kadınlar Gençlik Koordinatörü Büşra Günenç'in sunduğu program, Bölge Yatılı Kur'an Kursu Mescidi İmam Hatibi Ali Erol'un okuduğu Kur'an-ı Kerim Tilavetinde başladı.

Programın açılış konuşmasını yapa İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan yaptı. Arslan; "ailenin temellerin cennette atıldığının altını çizerek ailenin aynı zamanda insanoğlunun yeryüzündeki en çetin imtihanlarından birinin ailesi olduğunu söyledi.

DİN HİZMETLERİ UZMANI SAMET YAMAN KONFERANS VERDİ.

Diyanet İşleri Uzmanı Samet Yaman konuşmasında , ailenin önemine ve ailenin korunmasının zaruriliğine dikkat çekerek ailenin devamlılığını sağlayan manevi değerleri katılımcılarla paylaştı. Sevgi, merhamet, sadakat gibi manevi değerleri aile hayatında uygulamanın gerektiğini ve ailede başta ebeveyn ve eşlerin ailenin mutluluğu için çaba sarfetmesinin önemini vurguladı.

Konferans sonunda İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş programa katıldı.

Müftü Demirtaş Samet Yaman'a, konferansa katılan halkımıza ve din görevlilerine teşekkür etti.

Din Hizmetleri Uzmanı Yaman, katılımcılara aile konusunu içeren diyanet işleri başkanlığı yayınlarından bir miktar yayın hediye etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...
Afyonkarahisar'da Taşpınar Bilgi Evi 4-6 Yaş Kuran Kursu öğrencilerinin Motivasyonunu Arttırmak Adına Etkinlik Düzenlendi.
Afyonkarahisar'da Taşpınar Bilgi Evi 4-6 Yaş Kuran Kursu...