Bolu’da Tam Günlü Yaz Kursu Kapanış Programı Düzenlendi

Bolu'da Tam Günlü Yaz Kursu Kapanış Programı Düzenlendi

tam günlü yaz kursu kapanış programı düzenlendi

14 Ağustos 2023 - 11:05

TAM GÜNLÜ YAZ KURSU KAPANIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

3 Temmuz -11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen Tam Günlü Yaz Kursları kapanış programı, velilerin de katılımı ile İl Müftülüğü Konferans salonunda yapıldı. İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan projeyle tam gün olarak gerçekleştirilen yaz kursu oldukça verimli geçti.

Koordinatörlüğünü Vaiz Harun Bakan’ın yaptığı kursa 90 öğrenci kayıt yaptırdı ve 5 sınıf açıldı. Gençlik hizmetlerinde görev yapan Manevi Danışman hocalarımızın eğitim verdiği yaz kursunda dini dersler yanında birçok sosyal etkinliğe yer verildi.

Kursumuzun kapanış programı 11 Ağustos Cuma günü İl Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programa İl Müftüsü Sayın Hüseyin Demirtaş, İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, İl Vaizleri Harun Bakan ve Kadir Öztürk katıldılar.

Programın açılış konuşmasını İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yaptı. Konuşmasında; “Çocuklarımız bizler için bir nimet, sorumluluk ve bir emanettir. Onlar bizim bugünümüz olduğu kadar da geleceğimizdir. Evlatlarımıza verdiğimiz sahih din bilgisi ve doğru eğitimle daha donanımlı bir nesil inşa etmek için gayret göstermeliyiz. Bu anlayışla eğitim veren ve kurslarımızda görev yapan tüm öğretici arkadaşlarımı tebrik ediyor ve böyle güzel bir program düzenledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Programda, Kurs içeriğini anlatan sinevizyon ve kursta alınan eğitimi anlatan video gösterimi, katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.

Kurs müddetince yapılan futbol turnuvasında 1. olan takımın öğrencilerine madalya verildi.

Ayrıca kursta görev alan öğreticiler Sinan Yerli, Ufuk İnan, Oğuzhan Gök, Ferhat Evci, Enes Ceylan, Ebubekir Çakıcı ve velilerin katıldığı program, katılım belgelerinin verilmesi ve kurs öğrencilerinden birinin yaptığı dua ile sona erdi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi