Bolu’da Yenisefa Köyü Yukarı Mahalle Camii, Ibadete Açıldı

Bolu'da Yenisefa Köyü Yukarı Mahalle Camii, Ibadete Açıldı

yenisefa köyü yukarı mahalle camii, ibadete açıldı

25 Eylül 2023 - 11:05

YENİSEFA KÖYÜ YUKARI MAHALLE CAMİİ, İBADETE AÇILDI.

2020 yılında yapımına başlanan camii, 2023 yılında resmen ibadete açıldı.

Köy sakinlerinin el ele, gönül gönüle vererek, Camii Derneğinin öncülüğünde hizmete hazır hale getirilen camii, Bolu Valisi Sayın Erkan Kılıç ve İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın teşrifi ve kalabalık bir cemaatin katılımı ile ibadete açıldı.

Açılış öncesi camiide Mevlid Programı icra edildi. Ardından İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş cemaate vaaz ve irşad faaliyetinde bulundu.

Namaz sonrası camii kapısında açılış merasimi düzenlendi

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş açılışta yaptığı konuşmada, "Tevhidi simgeleyen minaresi, semayı andıran kubbesi, cenneti hatırlatan süslemesi ve külliyeyi hatırlatan müştemilatı ile bu güzel mabedi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Derneğinden, cemaatine, kadınından erkeğine tüm destek verenleri tebrik ediyorum. Allah razı olsun diyorum" dedi.

Bolu Valisi Sayın Erkan Kılıç ise yaptığı konuşmada "Doğal güzellikler içindeki köyümüzde inşa edilen yeni camiimize katkı verenlerden Allah razı olsun ve hayırlı olsun" dedi.

Yapılan duanın ardından tekbirler eşliğinde kurdeleler kesilerek camiiye giriş yapıldı.

Program vesilesi ile camii altında ve bahçesinde tüm cemaate ikram verildi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.