Bursa’da ’hocalarımız Okuyor’ Etkinliği Kapsamında Mayıs...

Bursa'da 'hocalarımız Okuyor' Etkinliği Kapsamında Mayıs Ayı Yazar-okur Buluşması çevrim Içi Olarak Gerçekleştirildi. 

'hocalarımız okuyor' etkinliği kapsamında mayıs ayı yazar-okur buluşması çevrim içi olarak gerçekleştirildi. 

25 Mayıs 2022 - 11:25

İhtiyaç odaklı Kuran Kursu öğreticilerimize yönelik 'Hocalarımız Okuyor' etkinliği kapsamında Mayıs ayı yazar-okur buluşması çevrim içi olarak gerçekleştirildi. 

Etkinlik kapsamında Betül Şatır hanımefendinin kaleme aldığı "Kalbe Dokunan Hikayeler" isimli, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları'ndan çıkan kitap Kuran Kursu öğreticileri tarafından okundu. Yazarımızın da davetli olduğu kitap tahlil programının açılış konuşması, İl Müftü yardımcısı Melek Menteşe hocamız tarafından gerçekleştirildi. 

Diyanet aylık dergisinde didaktik bir dilden uzakta samimi gerçek hikayeleri yazarak başladığı hikaye anlatıcılığında beslendiği kaynakların, hikayelerin çoğunun ailesine ve yakın çevresine ait olduğunu söyleyen yazarımız "Hayat devam ediyorsa hikayeler devam ettiği içindir ve bize bir hikaye anlatıldığında dünya durup dinlenme inceliğindedir" diyerek kitabını özetledi. Ayrıca yazarımızla nitelikli okumanın önemi, yazma süreci, herkesin kendi özünde bir hikayesi olduğu konuşuldu. İyiliği, samimiyeti, diğerkâmlığı, sabrı ve şükrü hatırladığımız söyleşide yazarımız gençlerle ilgili dijital projelerin de müjdesini verdi. Programımız karşılıklı teşekkür ve samimi niyetlerle sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...