Bursa’da Tdv “gönül Kütüphanemiz” Büyükorhan’da...

Bursa'da Tdv “gönül Kütüphanemiz” Büyükorhan’da Açıldı

tdv “gönül kütüphanemiz” büyükorhan’da açıldı

30 Aralık 2021 - 11:25

Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları tarafından “Gönül Kütüphanemiz” projesi kapsamında Büyükorhan Şehit İsa Özkan İmam-Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam-Hatip Lisesi’ne kütüphane kuruldu.

İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, Büyükorhan Müftüsü Derviş Makas, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Gökhan, İmam-Hatip Lisesi Müdürü Sercan Çalış, Bursa TDV Kadın kolları temsilcisi Kevser Dal ve TDV gönüllülerinin bir araya geldiği görüşmede, eğitime dair ortak çalışmalar hakkında karşılıklı istişareler yapıldı. Öğrencilerin ve gönüllülerin kitapları tek tek raflara yerleştirmelerinin ardından, kütüphanenin açılış merasimi düzenlendi. Açılışa öğretmen ve öğrenciler de katıldı.

“Gönül Kütüphanemiz” projesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Müdür Sercan Çalış, gençlerin okuma salonu ve doyurucu bir kütüphaneye sahip olmalarının eğitimleri için önemli olduğuna değinerek Bursa İl Müftülüğü, TDV gönüllüleri ve bağışçılara teşekkür etti.

Proje kapsamında ikisi Bursa’da ve ikisi kardeş İl Ardahan’da olamak üzere 4 okul kütüphanesinin kurulması planlanmış, kütüphanelere kaynak sağlamak üzere daha önce Şehreküstü 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kermes düzenlenmişti.

Kütüphane açılışının ardından Müftülük heyeti, Büyükorhan Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş ve yetişkin Kur’an Kurslarına ziyaret gerçekleştirerek çocuk ve kursiyerlerle bir araya geldi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...