Bursa Il Müftülüğü Bahçesinde çocuklar Için Iyilik Sofrası...

Bursa Il Müftülüğü Bahçesinde çocuklar Için Iyilik Sofrası Kuruldu

bursa il müftülüğü bahçesinde çocuklar için iyilik sofrası kuruldu

27 Nisan 2022 - 11:25

Bursa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı(TDV) Bursa Şubesi Arife Çiçekleri projesi kapsamında Danimarka TDV tarafından giyim desteği sağlanan çocuklar ve yakınları için İl Müftülüğü bahçesinde geniş katılımlı iftar programı düzenlendi.

Çoğunluğu çocuklardan olmak üzere 350 kişinin katıldığı iftar programında Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleride hazır bulundu. Büyükşehir Belediyesinin de katkı sağladığı programda, Meddah ve Karagöz Hacivat gösterisi sergilendi. Eğlenceli ramazan akşamı yaşayan çocuklar İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ve programda hazır bulunan müftü yadımcıları ve ilçe müftüleri tarafından diş kirası kabilinde vermiş oldukları harçlıklar ile bayram sevincini erken yaşadılar.

Programda konuşan Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ”Hadisi şerifte Peygamberimiz(sav) buyurur ki: “İnsanlardan öyleleri var ki hayra anahtar şerre kilittir.”Sizler bizim için baş tacısınız, sizlere hizmet bizim için şeref. Size hizmet etmeyi nasip eden Rabbime hamd olsun.” dedi.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor