Bursa Il Müftülüğünce Kadınlara Yönelik Konferans Düzenlendi

bursa il müftülüğünce kadınlara yönelik konferans düzenlendi

21 Mayıs 2022 - 11:25

Bursa İl Müftülüğü ADRB Koordinatörlüğü, "Aile Haftası" münasebetiyle Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı ve Bursa vaizeleriyle birlikte hasbihal gerçekleştirdi. İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, açılış konuşması ile programa katıldı.

Başkanlık Müşaviri  Belgin Konarılı, farklı görev tecrübelerinden, muhataba göre davranmanın öneminden ve dijital dünyada aile değerlerini anlatma yöntemlerinden  bahsetti. Vaize hanımların hediye takdiminden sonra hasbihal tamamlandı.

Ardından "Aile Haftası" münasebetiyle Osmangazi Müftülüğü konferans salonunda Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı'nın konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenlendi. Program, Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun'un açılış konuşması ile başladı. Daha sonra Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı, konuşmasında dijital dünyada olması gereken mahremiyet sınırlarından, sosyal medya kullanırken uyulması gereken kurallardan, aile değerlerini korumak ve geliştirmek için neler yapılması gerektiğinden bahsetti.

Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı, hediye takdiminden sonra kitabını imzaladı.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...