Cankiri’da Diyanet Işleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş,...

Cankiri'da Diyanet Işleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Müftülüğümüze Bağlı Cemaleddin Ferruh Erkek Kur’an Kursu’nu Ziyaret Etti.

diyanet işleri başkanı prof. dr. ali erbaş, müftülüğümüze bağlı cemaleddin ferruh erkek kur’an kursu’nu ziyaret etti.

27 Mayıs 2023 - 11:45

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Cemaleddin Ferruh Erkek Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek, burada hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya geldi.

Bir süre öğrencilerle sohbet eden Başkan Erbaş, burada yaptığı konuşmada, Allah’ın Kur’an-ı Kerim’i hafızlar vasıtasıyla koruduğunu vurguladı.

Başkan Erbaş, daha sonra İl Müftülüğümüzü ziyaret ederek, Müftü Mehmet Şahin’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müftülüğümüz ziyaretinden sonra Mehmet Akif Ersoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu’na geçen Başkan Erbaş, burada bir süre çocuklarla sohbet etti.

Ziyaretlerinde Başkan Erbaş’a Vali Abdullah Ayaz da eşlik etti.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi