Cankiri’da Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor

gençlik buluşmaları devam ediyor

26 Mart 2019 - 11:46

GENÇLİK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

“Gençliğe Değer” projesi kapsamında 23 Mart 2019 Cumartesi sabah namazında Emir Karatekin Camiinde Gençlik Sabah Namazı buluşması gerçekleştirildi. Emir Karatekin, Şeyh Mehdi, Ali Bey, Karaköprü, Kenbağı, Kırkevler, Karataş, Karatekin, Hacı Şeyhoğlu, Köy Hizmetleri camii görevlileri ve Emir Karatekin KYK yurdu öğrencileri katıldı. Sabah namazını kıldıran İl Müftümüz Bürhan KELEŞ, namaz sonrası “ezan”ın anlamı, tarihçesi İslam kültür ve medeniyetindeki yeri konularında sohbet etti. Buluşma kahvaltı ikramı ile son buldu.

“Gençliğe Değer” projesi kapsamında 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Kız Pansiyonu öğrencileri ile 23 Mart 2019 Cumartesi sabah namazında Bademli Camiinde buluşuldu. Namaz sonrası Çavuşoğlu Kız Kur’an kursuna geçen öğrencilere kahvaltı ikramı yapıldı. Kahvaltı sonrası Kurs Yönetici Yasemin AKBAŞ Kur’an kursu hakkında bilgi verdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret