Cankiri’da Kış Bayramı Projesi Ile Ihtiyaç Sahibi Ailelere...

Cankiri'da Kış Bayramı Projesi Ile Ihtiyaç Sahibi Ailelere Destek

kış bayramı projesi ile ihtiyaç sahibi ailelere destek

09 Şubat 2024 - 11:45

Çankırı Müftülüğü himayesinde gerçekleştirilen Kış Bayramı Projesi kapsamında, Türkiye Diyanet Vakfı Çankırı Şubesi Kadın Kolları öncülüğünde, il merkezindeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için bot ve mont desteği sağlandı. Soğuk kış günlerinde sıcak tutacak kıyafetlerle donatılan ailelerin sevinci görülmeye değerdi.

Proje hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Müftüsü Mehmet Şahin, "Bu tür projeler, toplumumuzun dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştiriyor. Özellikle kış aylarında ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak, onların yüzlerinde tebessüm oluşturmak büyük bir önem taşıyor. Bu vesileyle, projeye katkı sağlayan tüm hayırseverlere, Türkiye Diyanet Vakfı Çankırı Şubesi Kadın Kolları gönüllülerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi