çankırı Toki Ilkokulu öğrencileri, Tablet Için Biriktirdikleri...

çankırı Toki Ilkokulu öğrencileri, Tablet Için Biriktirdikleri Paralarını Filistin’deki Kardeşlerine Yardım Için Il Müftüsüne Teslim Etti

çankırı toki ilkokulu öğrencileri, tablet için biriktirdikleri paralarını filistin’deki kardeşlerine yardım için il müftüsüne teslim etti

19 Ocak 2024 - 11:45

Çankırı Toki İlkokulu öğrencileri Zeynep Ela ve Mustafa Göcen, kumbaralarında tablet almak için biriktirdikleri 2.524,05 TL'yi harçlıklarını, hocaları eşliğinde İl Müftülüğüne getirdi. Minik yürekler, kumbaralarını Filistinli çocuklara ulaştırılmak üzere Çankırı İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Mehmet Şahin’e teslim etti.

İl Müftüsü, öğrencilerin bu örnek duyarlılıklarını takdirle karşılayarak " Öğrencilerimizin haçlıklarını Filistin’e gönderilmek üzere bize teslim etmeleri bizleri çok duygulandırdı. Göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı güzel yavrularımızı, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum” dedi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi