Diva-sen Genel Başkanı Mustafa çopursuz, Muğla Temasları...

Diva-sen Genel Başkanı Mustafa çopursuz, Muğla Temasları Kapsamında Il Müftüsü Yaşar çapçı’yı Ziyaret Etti.

diva-sen genel başkanı mustafa çopursuz, muğla temasları kapsamında il müftüsü yaşar çapçı’yı ziyaret etti.

31 Ekim 2022 - 18:25

Diva-Sen Genel Başkanı Mustafa Çopursuz, Muğla Temasları kapsamında İl Müftüsü Yaşar Çapçı’yı ziyaret etti.

Ziyarette Çopursuz’a başkan yardımcıları Mehmet Naci Özay, Osman Taşçı ve Köyceğiz Zaferler Mahallesi Camii İmam Hatibi Mesut Durak da eşlik etti.

Çopursuz, Çapçı’ya sendikal çalışmalardan ve Ankara’da Genel Merkez faaliyetlerinden bahsetti. Muğla’da da bir dizi temaslarda bulunduklarını bu kapsamda ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Müftü Çapçı da ziyaret dolayısı ile Çopursuz ve yönetimine teşekkür ederek, memnuniyetini ifade etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret